- Banjole, novija kuća sa garažom 300 m od mora -

prodaja Samostojeća kuća

Medulin, Banjole

  • 3
  • 300m2

680.000 € 5.093.286 kn

Ostali podatci o nekretnini

  • Cijena /m2 2.266,67 €
  • Kat prvi, prizemlje
  • Broj soba 4
  • Udaljenost od mora 300 m
  • Stanje Useljivo, Uređeno i održavano, Održavano, Uređeno

Opis nekretnine

Prodaje se kuća kompletno namještena i odmah useljiva.
U mirnom i uzvišenom naselju svega 300 metara od mora smjestila se prekrasna i prostrana obiteljska kuća sa 300 m² stambene površine i velikim dvorištem površine 700 m² u kojem se nalazi deset stabala kraljica Istre – masline, stare deset godina i u punom su rodu.
Kuća se prostire na dvije etaže, a sastoji se od prostranog dnevnog boravka, kuhinje, blagovaone, tri spavaće sobe, tri toaleta i velike garaže. 
Ispred kuće nalaze se i četiri vanjska parkirna mjesta.
Prilikom gradnje ove prekrasne kuće korišteni su samo visokokvalitetni materijali što ovoj kući daje vidljivi luksuz, udobnost i sigurnost.
Fasada je u odličnom stanju sa termo izolacijom prekrasne kombinacije boja, a oluci bakreni.
Prozori su kombinirani, grilje su od drva tikovine, a prozori PVC sa šest komora i smeđe su boje.
Terase su ograđene ogradom od prokroma, a okućnica je ograđena kombinacijom zidane ograde i kovane ograde sa dva ulazna kovana portona od kojih je jedan automatski.
Krov je betonski sa izolacijom i prekriven bramac crijepovima.
U vanjskom djelu podovi su obloženi kamenim pločama, a u unutarnjem djelu kuće visokokvalitetnim keramičkim pločicama te drvom bambusa i hrasta.
Postavljeni su duž cijelog stambenog prostora i radijatori na plin visokokvalitetne tehnologije. 
Kuća ima i dva dimnjaka od kojih se jedan koristi za grijanje na plin, a drugim je predviđen kamin ili pak peć po izboru budućeg vlasnika. Spremnik plina je kapaciteta 1500 litara. Kuća ima postavljene i klima uređaje za grijanje i hlađenje.
Izrađen je i energetski certifikat oznake A te zajedno sa izvrsnom infrastruktura sa gradskom vodom i kanalizacijom osigurava ovoj nekretnini prilično povoljne troškove režija. Ugrađen je i sistem navodnjavanja.
Svi sadržaji potrebni za život nalaze se u neposrednoj blizini svega nekoliko minuta hodanja. 
Kuća se nalazi u T 1 zoni prostornog plana stoga je moguća i prenamjena iz obiteljske kuće u turističke svrhe što budućem vlasniku može donijeti odličan prihod. 
No, pogodna je i za obiteljski život s obzirom da posjeduje veliku zelenu okućnicu prigodnu za obiteljsko uživanje i rekreaciju
Svi sadržaji potrebni za život nalaze se u neposrednoj blizini svega nekoliko minuta hodanja. 
No, pogodna je i za obiteljski život s obzirom da posjeduje veliku zelenu okućnicu prigodnu za obiteljsko uživanje i rekreaciju

KONTAKT : 0917300193 / 00385917300193
EMAIL : istradom.wesna@gmail.com

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit